The War Of The Worlds

1 videó - 2005
A Világok harca (angolul The War of the Worlds) egy 1938-ban játszott amerikai rádiójáték, melyet a filmrendező Orson Welles H. G. Wells novellája alapján készített.
Marslakók szállják meg a földet, és minden ok nélkül az emberekre támadnak. A hangjáték nagyon realisztikus volt ezért az Egyesült Államokban országszerte óriási pánik tört ki, káoszba taszítva ezzel a legnagyobb városokat.

Aki olvasta már H. G. Wells tudományos fantasztikus klasszikusát, melyet magyarul eredetileg a Világok harca címen ismert meg a közönség, pontosan tudja, hogy a Földet megszálló marslakók története nem csupán ihletet adott számos más sci-fi írónak és filmrendezőnek, hanem szinte kínálja magát az adaptációra.

Nem csoda hát, hogy Orson Welles legendás-botrányos rádióváltozata után előbb Byron Haskin készített mozifilmet a történetből, majd még a későbbi számítógépes játékok és képregény-adaptációk, no meg a 2005-ben piacra dobott három új filmváltozat előtt Nem csoda hát, hogy Orson Welles legendás-botrányos rádióváltozata után előbb Byron Haskin készített mozifilmet a történetből, majd még a későbbi számítógépes játékok és képregény-adaptációk, no meg a 2005-ben piacra dobott három új filmváltozat előtt 1978-ban Jeff Wayne is lecsapott az ötletre, és minden idők egyik legjobb rock-musicaljét írta meg belőle.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

War Of The Worlds Part 1



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2011. július 26. Nézettség: 230

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal